Betonnen gevlinderde vloeren 

wij kunnen een beton vloer storten en Vlinderen, oftewel afwerken met een vlakspaanmachine, het eind resultaat is een spiegelglad oppervlakte, met een was, een impregneer, of twee componenten betonlak kunnen we de vloer behandelen om indringen van vloeistoffen en vuil tegen te gaan. Ook voor woon beton kunt u bij ons terecht, u weet wel, zo'n industrie look vloer in kantoor of woonkamer.

Alle terras vloeren aangelegd voor de zeven vakantie woningen op Buytenplaats aan Pontweg 183 op Texel.

600 meter betonvloer als erf verharding langs een aantal voersilo's met diverse afloop punten op een boerenerf 

terrasvloer Buytenplaats 

betonvloer voor een garage

betonvloer voor een grote garage.

Beton renovatie

betonrenovatie betontrap betonrestauratie texelbeton Texel Beton

Expertise
Onze veelzijdigheid loopt uit een van het storten en afwerken van een woonbetonvloer, het maken van houten of ijzeren mallen voor speciale betonnen passtukken voor waterwerken, en wasbakken, aanrechtbladen toonbanken, maar ook betonnen woonaccessoires komen uit onze fabriek. We houden van inventiviteit en originaliteit.


Ervaring
TexelBeton is in 2018 opgericht, maar onze ervaring begon al in 1995.
wij deden onze ervaring op met het bouwen en storten van de overwegend ronde, holle en bolle mallen voor skateparken, betonnen voorgevels, en ornamenten.


Onze missie
Het is makkelijk om grootse dingen te maken als je gelooft in wat je doet. Daarom streven wij naar perfectie, elke dag weer. We doen waar we goed in zijn, mooie betonnen producten maken, geheel naar de wens van de klant.

 

betonnensluisjes sluisje Texelbeton Clarck De Boer zoetestuw HHNK stuw ijzerenmal constructiewerk texelbeton Texel Beton

Onze mallen makerij

Voor elk nieuw product maken wij nieuwe mallen van hout of metaal.

Voor het Hoogheemraadschap hebben wij een speciale ijzeren productie mal ontwikkeld, voor de productie van betonnen stuwen. Deze mal vergt minder onderhoud, kan snel gelost worden, en snel weer stort klaar gemaakt worden, een besparing van tijd, dus geld voor onze klant. 

Wij produceren de betonnen stuwen voor het Hoogheemraadschap en andere klanten, TexelBeton heeft de mal in onderhoud.


texelbeton betonmallen Clarck De Boer
texelbeton Clarck De Boer
texel beton Clarck De Boer texelbeton
texelbeton maatwerk
Texelbeton Clarck De Boer Texel Laswerk